how do i get to the worlds

Anyone interested in linking their PW to CoPaP can inquire here with their concerns.
Post Reply
darklunger0
Noobie
Posts: 3
Joined: Sun Dec 26, 2004 12:22 am

how do i get to the worlds

Post by darklunger0 » Mon Dec 27, 2004 7:06 pm

i am new and i have tried to connect but it says client and server versions are different, what does that mean? :?:

darklunger0
Noobie
Posts: 3
Joined: Sun Dec 26, 2004 12:22 am

Post by darklunger0 » Mon Dec 27, 2004 7:07 pm

help

Moredo
Planewalker
Posts: 49
Joined: Mon Aug 02, 2004 7:08 pm
Location: Norway

Post by Moredo » Mon Dec 27, 2004 8:21 pm

CoPaP is using version 1.64 and not 1.65. You need to revert your version from 1.65 to 1.64.

Moredo
Planewalker
Posts: 49
Joined: Mon Aug 02, 2004 7:08 pm
Location: Norway

Post by Moredo » Mon Dec 27, 2004 9:09 pm

You'll find the revert patch here.

slave.of.emotions
Groundling
Posts: 106
Joined: Mon Oct 25, 2004 3:32 pm
Location: The European Union
Contact:

Post by slave.of.emotions » Wed Jan 19, 2005 8:08 am

Rockhome is now in version 1.65 so you can start playing there, just if you want to play later on other servers in first line then better dont make a subrace that is not availible on that other server.

Post Reply